Passeig de la Pau, nº 9 - 08600 - Berga (BCN) Tel. 93 822 34 98

CAFETERIA RESTAURANT

Estem al vostre servei des de fa més de 25 anys. La nostra cuina és de tipus casolà que inclou tant plats típics del Berguedà com plats de temporada.

AVÍS LEGAL

 

 

Els textos, imatges i la resta dels continguts inclosos en aquest website són de la propietat de Ca la Nuri. Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge - total o parcial - s'ha d'especificar amb un consentiment previ i exclusiu per escrit, tret que s'indiqui el contrari.

 

Aquest website podria contenir enllaços a pàgines externes alienes a Ca la Nuri per tal rao la empresa no es fa per tant responsable ni dels seus continguts ni d'altres aspectes relacionats amb els mateixos.

 

Tota la informació d'aquest site apareix només a títol informatiu; les característiques dels productes, serveis i altres continguts poden variar sense previ avís, pel que Ca la Nuri no pot garantir la seva actualització.

 

 

Ca la Nuri

Passeig de la Pau nº 9

08600 Berga (BCN)

Tel. 93 822 34 98

 

contacte@calanuriberga.com

Confidencialitat: Segons marca la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) , les dades que faciliti a "www.calanuriberga.com" només seran utilitzades en relació directe amb el projecte de "Ca la Nuri" (informació d’ofertes, novetats o activitats relacionades). En el moment que vostè vulgui deixar de rebre informació nostra, ens ho ha de fer saber. "El Restaurant Ca la Nuri" és el dipositari legal de les dades enviades, i té el dret de consultar-les, anul·lar-les o modificar-les quan ho cregui necessari.

2017 © Ca la Nuri

Disseny ipcat.net